Ubytování ve městě Cala s'Almonia

Město Cala s'Almonia se nachází v regionu Mallorca ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cala s'Almonia nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cala s'Almonia

Holiday Home Casa s'Almunia - LOM315
Holiday Home Casa s'Almunia - LOM315

9 / 10 (1 hodnocení)

Holiday Home Casa s'Almunia - LOM315 se nachází v Cala s'Almonia a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi a na místě je soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 2 ložnice, satelitní TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 1 koupelnu se sprchou. Prázdninový dům stojí 2,1 km od pláže Caló del Moro a 2,3 km od pláže Cala s'Almunia. Na letiště Palma de Mallorca je to 53 km.

Holiday Home Ses Sevines - LOM303
Holiday Home Ses Sevines - LOM303

8,4 / 10 (8 hodnocení)

Holiday Home Ses Sevines - LOM303 se nachází u pláže Cala s'Almonia, 200 metrů od pláže Cala s'Almunia a 400 metrů od pláže Caló del Moro. Nabízí bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice a přímý přístup na balkon. Tento prázdninový dům má terasu s výhledem na moře, satelitní TV, dobře vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí a 2 koupelny se sprchou a fénem. Prázdninový dům je vzdálený 45 km od aquaparku Aqualand El Arenal a 14 km od majáku Ses Salines. Na letiště Palma de Mallorca je to 53 km.