Ubytování ve městě Caleruega

Město Caleruega se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Caleruega nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Caleruega

La Casa del Obispo
La Casa del Obispo

10 / 10 (1 hodnocení)

La Casa del Obispo nabízí ubytování v Caleruega, 19 km od opatství Santo Domingo de Silos. Tento prázdninový dům má 4 ložnice, TV s plochou obrazovkou a kuchyň. Na letiště Burgos je to 97 km.

La Casa Del Venancio
La Casa Del Venancio

9,7 / 10 (4 hodnocení)

La Casa Del Venancio se nachází 19 km od opatství Santo Domingo de Silos a nabízí ubytování s výhledem do zahrady, terasou, zázemím pro vodní sporty a grilem. K dispozici je také balkon. Prázdninový dům má 5 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny s bidetem, fénem a pračkou. K dispozici je také TV s plochou obrazovkou a 3 koupelny se sprchou, vířivkou a vanou. Na letiště Burgos je to 97 km.

Casa Rural El Torreón I
Casa Rural El Torreón I

9,6 / 10 (19 hodnocení)

Casa Rural El Torreón se nachází v Caleruega. I nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. 19 km od opatství Santo Domingo de Silos. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 4 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Na letiště Burgos je to 96 km.

Casa Rural El Torreón II
Casa Rural El Torreón II

9,6 / 10 (18 hodnocení)

Casa Rural El Torreón II se nachází asi 20 km od opatství Santo Domingo de Silos a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na řeku. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 4 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Burgos je to 97 km.

Casa Rural La Infanta
Casa Rural La Infanta

9,5 / 10 (30 hodnocení)

Casa Rural La Infanta se nachází v Caleruega, 20 km od opatství Santo Domingo de Silos, a nabízí balkon, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Prázdninový dům má 7 ložnic, 8 koupelen, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. K dispozici je také 8 koupelen s bidetem, sprchou, vířivkou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Na letiště Burgos je to 97 km.