Ubytování ve městě Calmarza

Město Calmarza se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Calmarza nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Calmarza

Casa Rural SIGLO XX
Casa Rural SIGLO XX

9,6 / 10 (63 hodnocení)

V ubytování Casa Rural SIGLO XX máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural SIGLO XX se nachází asi 25 km od Monasteria de Piedra a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na hory. Prázdninový dům je vzdálený 25 km od přírodního parku Monasterio de Piedra a poskytuje bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Na místě je zahrada a v okolí se můžete věnovat pěší turistice. Na letiště Zaragoza je to 138 km.

Apartamento Rural La Cascada de Calmarza
Apartamento Rural La Cascada de Calmarza

9,5 / 10 (62 hodnocení)

Apartamento Rural La Cascada de Calmarza se nachází v Calmarza a nabízí bar, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Ubytování má výhled na řeku a je vzdálené 25 km od Monasteria de Piedra a přírodního parku Monasterio de Piedra. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Zaragoza je to 138 km.