Ubytování ve městě Camelle

Město Camelle se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Camelle nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Camelle

A Casa de Inés
A Casa de Inés

10 / 10 (3 hodnocení)

A Casa de Inés se nachází v Camelle, pouhých 300 metrů od pláže Praia de Camelle, a nabízí ubytování u pláže se zahradou a bezplatným Wi-Fi. Nabízí výhled do zahrady a je vzdálen 1,8 km od pláže Area de Arou a 44 km od vodopádu Ezaro. Prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště A Coruña je to 85 km.

O Refuxio do Náufrago
O Refuxio do Náufrago

9,7 / 10 (8 hodnocení)

O Refuxio do Náufrago se nachází v Camelle, 200 metrů od pláže Praia de Camelle. Nabízí expresní check-in a check-out, pokoje vhodné pro alergiky, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a terasu. Hostel stojí asi 1,5 km od pláže Area de Arou a 44 km od vodopádu Ezaro. Některé pokoje mají terasu s výhledem na moře. Všechny pokoje mají lednici, mikrovlnnou troubu, kávovar, sprchu, fén a psací stůl. Hostel poskytuje ubytování v pokojích s vlastní koupelnou, šatní skříní a v některých případech také s balkonem a výhledem na město. O Refuxio do Náufrago poskytuje pokoje s ložním prádlem a ručníky. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Na letiště A Coruña je to 84 km.

Casa El Rincón de Alberto con Calefacción y piscina
Casa El Rincón de Alberto con Calefacción y piscina

9,5 / 10 (59 hodnocení)

Casa El Rincón de Alberto con Calefacción y piscina se nachází necelý 1 km od pláže Praia de Camelle a nabízí ubytování s výhledem na hory, venkovním bazénem a balkonem. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu s výhledem na moře, 6 ložnic, obývací pokoj, kabelovou TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 1,8 km od pláže Area de Arou a 45 km od vodopádu Ezaro. Na letiště A Coruña je to 85 km.

Apartamento Camelle
Apartamento Camelle

9,5 / 10 (11 hodnocení)

Apartamento Camelle nabízí ubytování s výhledem na moře v Camelle, 1 km od pláže Praia de Camelle a 1,8 km od pláže Area de Arou. Apartmán má balkon, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 44 km od vodopádu Ezaro. 85 km od letiště A Coruña.

Apartamento paseo marítimo Camelle
Apartamento paseo marítimo Camelle

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Apartamento paseo marítimo Camelle se nachází v Camelle, 400 metrů od pláže Praia de Camelle, 1,6 km od pláže Area de Arou a 44 km od vodopádu Ezaro. Tento apartmán s výhledem na město a moře nabízí bezplatné Wi-Fi. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště A Coruña je to 85 km.

Apto Playa Camelle Bajo
Apto Playa Camelle Bajo

8,4 / 10 (5 hodnocení)

Apto Playa Camelle Bajo se nachází v Camelle, 1,3 km od pláže Praia de Camelle, 1,5 km od pláže Area de Arou a 45 km od vodopádu Ezaro. Tento apartmán má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a varnou deskou, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště A Coruña je to 85 km.

Apto Playa Camelle 1º
Apto Playa Camelle 1º

8,1 / 10 (11 hodnocení)

Apto Playa Camelle 1o se nachází v Camelle, 1,2 km od pláže Praia de Camelle, 1,6 km od pláže Area de Arou a 45 km od vodopádu Ezaro. Apartmán má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště A Coruña je to 85 km.

Casa Pescador Camelle (Camariñas)/Costa da morte
Casa Pescador Camelle (Camariñas)/Costa da morte

Casa Pescador Camelle (Camariñas)/Costa da morte se nachází v Camelle. Nabízí zahradu a terasu. Prázdninový dům má 4 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny.