Ubytování ve městě Campiello

Město Campiello se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Campiello nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Campiello

La Xamoca Apartamentos Rurales
La Xamoca Apartamentos Rurales

9,7 / 10 (72 hodnocení)

La Xamoca Apartamentos Rurales se nachází v Campiellos, 2 km od La Casa del Agua, a nabízí výhled na řeku, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu s bidetem a toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří varná deska, toustovač a kávovar. Hosté ubytování La Xamoca Apartamentos Rurales mohou využívat zahradu a v okolí se věnovat pěší turistice. Ubytování je vzdálené 15 km od přírodního parku Redes a 36 km od muzea Sidra. Letiště Asturias leží 84 km daleko.

Apartamentos Rurales Balcón Real Senda del Oso
Apartamentos Rurales Balcón Real Senda del Oso

9,4 / 10 (64 hodnocení)

V ubytování Apartamentos Rurales Balcón Real Senda del Oso máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Nachází se v horské vesnici Campiello v Asturii Biosférická rezervace Ubiñas la Mesa, Apartamentos Rurales Balcón Real Senda del Oso má zahradu s grilem. Apartmány mají krb, bezplatné Wi-Fi a vířivku. Apartmány mají balkon s výhledem na hory. V obývacím pokoji je pohovka, kabelová TV a CD a DVD přehrávač. K dispozici jsou 2 koupelny, pračka a myčka nádobí. Kuchyňský kout je vybaven lednicí, mikrovlnnou troubou a kávovarem. V každé ložnici je také TV. Parkování na místě je zdarma. Na přepážce s turistickými informacemi si můžete pronajmout jízdní kola a nechybí ani dětské hřiště. Ubytování je obklopené horami a lesy, které jsou ideální pro pěší turistiku.

Casa Les Pedroses
Casa Les Pedroses

9,3 / 10 (54 hodnocení)

Casa Les Pedroses se nachází v přírodní rezervaci Redes a nabízí vytápěné apartmány s fantastickým výhledem na okolní hory. K dispozici jsou společné zahrady, gril a bezplatné Wi-Fi. Každý apartmán má obývací prostor s krbem a TV, jídelní kout a kuchyň s varnou deskou, mikrovlnnou troubou, myčkou nádobí a pračkou. Nejbližší město Pola de Laviana je vzdálené 15 minut jízdy. Najdete zde malý výběr kaváren a obchodů. Do Ovieda dojedete autem za 45 minut. Na místě je neplacené parkoviště.

Apartamentos Rurales El Collaín de Campiellos
Apartamentos Rurales El Collaín de Campiellos

9,3 / 10 (43 hodnocení)

Apartamentos Rurales El Collaín de Campiellos se nachází v klidné horské vesnici Campiellos v přírodní rezervaci Redes, pouhých 45 minut jízdy od Ovieda. Mísí odhalené kamenné zdi se světle barevnými stěnami. V obývacím prostoru jsou pohovky a TV s plochou obrazovkou a v kuchyni je varná deska, mikrovlnná trouba a lednice. Okolí je vhodné pro pěší turistiku a jezero Tanes je vzdálené pouhých 5 km. Národní park Picos de Europa je vzdálen 1 hodinu jízdy. Do Gijónu a dalších pobřežních měst a pláží v Asturii dojedete autem za hodinu. Lyžařský areál San Isidro je 55 km daleko.