Ubytování ve městě Caniles

Město Caniles se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Caniles nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Caniles

Cortijo Lines
Cortijo Lines

9,4 / 10 (10 hodnocení)

V ubytování Cortijo Lines máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Cortijo Lines se nachází v Caniles a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán má sluneční terasu. Cortijo Lines stojí 105 km od letiště Almeria.

Villa Caniles
Villa Caniles

9,2 / 10 (4 hodnocení)

Villa Caniles se nachází v Caniles a nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a pokoje s klimatizací. Všechny pokoje mají balkon. Pokoje jsou vybavené šatní skříní a TV s plochou obrazovkou. Villa Caniles poskytuje pokoje s ložním prádlem a ručníky. K dispozici je také terasa. Na letiště Almeria je to 106 km.

Molino Candeal Hotel Boutique & Apartamentos
Molino Candeal Hotel Boutique & Apartamentos

8,7 / 10 (108 hodnocení)

V ubytování Molino Candeal Hotel Boutique & Apartamentos máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Molino Candeal Hotel Boutique & Apartamentos se nachází v Caniles a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu a bar. Tento 2hvězdičkový hotel nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou. Na místě je neplacené soukromé parkoviště a za příplatek je k dispozici kyvadlová doprava na letiště. Pokoje jsou vybavené psacím stolem a TV s plochou obrazovkou. Pokoje jsou vybavené rychlovarnou konvicí a některé mají kuchyň s lednicí, sporákem a mikrovlnnou troubou. Molino Candeal Hotel Boutique & Apartamentos poskytuje pokoje s ložním prádlem a ručníky. Každé ráno se podává kontinentální snídaně a snídaně formou bufetu. Hosté Molino Candeal Hotel Boutique & Apartamentos se mohou v Caniles a okolí věnovat různým aktivitám včetně pěší turistiky. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 120 km.

Casa Lucia
Casa Lucia

Casa Lucia se nachází v Caniles a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, bezplatným Wi-Fi, zahradou a terasou. Každé ráno se zde podává kontinentální snídaně. V okolí se lze věnovat cyklistice. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je ve vzdálenosti 115 km.