Ubytování ve městě Cantalojas

Město Cantalojas se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cantalojas nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cantalojas

Alojamientos Rurales El Casarejo
Alojamientos Rurales El Casarejo

9,8 / 10 (91 hodnocení)

Alojamientos Rurales El Casarejo se nachází v Cantalojas a nabízí zahradu a gril. 59 km od Montejo de la Sierra. Tento apartmán má 1 ložnici, kuchyň s mikrovlnnou troubou, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Na místě je k dispozici terasa a v okolí se lze věnovat lyžování. Alojamientos Rurales El Casarejo stojí 74 km od Pedraza-Segovia a 57 km od El Burgo de Osma.

El Henar
El Henar

9,2 / 10 (32 hodnocení)

El Henar se nachází v Cantalojas. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s bidetem, fénem a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici terasa a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Letiště Madrid-Torrejón je vzdáleno 126 km.

La Ventana De Tejera Negra
La Ventana De Tejera Negra

9 / 10 (310 hodnocení)

La Ventana De Tejera Negra se nachází ve městě Cantalojas, pouhých 8 km od přírodní rezervace Tejera Negra. Toto venkovské ubytování nabízí studia s bezplatným Wi-Fi a výhledem na hory. La Ventana de Tejera Negra má studia s TV s plochou obrazovkou a posezením. K dispozici je také kuchyň s mikrovlnnou troubou a lednicí. Ve vlastní koupelně najdete sprchu, ručníky a ložní prádlo. Hned vedle ubytování najdete obchod s potravinami a za minutu dojdete k restauraci a kavárně. Parkování na místě je zdarma. V okolí vede mnoho dobrých turistických a cyklistických tras a na podzim můžete také sbírat houby.

Casa Rural Castillo Diempures
Casa Rural Castillo Diempures

8,9 / 10 (41 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Castillo Diempures máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Nachází se v Cantalojas, 8 km od přírodní rezervace Hayedo de Tejera Negra, Casa Rural Castillo Diempures je vytápěný venkovský dům s rustikálním interiérem. Útulný obývací pokoj s odhalenými kamennými zdmi a dřevěnými trámy má krb, pohovku a TV. K dispozici jsou 3 dvoulůžkové ložnice, pokoj se 2 samostatnými postelemi a rozkládací pohovkou a pokoj se 4 samostatnými postelemi. Dům má také 5 koupelen, 1 vířivku a 4 masážní sprchy. V dobře vybavené kuchyni najdete myčku nádobí, pračku a sporák. K dispozici je topení. V okruhu 150 metrů najdete restauraci, obchody a bar. V okolí se můžete věnovat jízdě na koni. Casa Rural Castillo Diempures stojí asi 20 km od červených a černých osad Segovia. Do Madridu dojedete autem za 2 hodiny.

Hostal el Hayedo
Hostal el Hayedo

7,6 / 10 (277 hodnocení)

Hostal el Hayedo se nachází ve městě Cantalojas a je obklopen přírodní rezervací Hayedo de Tejera Negra. Tento okouzlující penzion nabízí tradiční restauraci, která podává místní kuchyni, a bezplatné Wi-Fi. Všechny pokoje mají topení, barevné detaily, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je sdílený lounge a úschovna zavazadel. Hostal el Hayedo je obklopen přírodou a je ideálním místem pro outdoorové aktivity, jako je pěší turistika. Hotel je vzdálený 64 km od Riazy, 75 km od Aranda del Duero a 1 hodinu jízdy od centra Madridu.