Ubytování ve městě Carbonera

Město Carbonera se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Carbonera nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Carbonera

Estrella de Jalisco
Estrella de Jalisco

9,4 / 10 (19 hodnocení)

V ubytování Estrella de Jalisco máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Estrella de Jalisco se nachází 8,7 km od Terra Natura a nabízí sezónní venkovní bazén, fitness centrum a klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Některé apartmány mají kabelovou TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K dispozici je také gril. Po dni stráveném pěší turistikou nebo rybařením mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Estrella de Jalisco stojí 10 km od aquaparku Aqua Natura a aquaparku Aqualandia. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 67 km.

Holiday Home Gran Villa Sungarden by Interhome
Holiday Home Gran Villa Sungarden by Interhome

Holiday Home Gran Villa Sungarden se nachází ve městě Carbonera ve Valencii a nabízí terasu a výhled na bazén. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice a 2 koupelny s bidetem, sprchou a fénem. Apartmán má kuchyň s lednicí, sporákem, myčkou nádobí a kávovarem. Prázdninový dům je vzdálený 10 km od aquaparku Aqualandia a 11 km od zábavního parku Terra Natura. Letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je vzdáleno 67 km.