Ubytování ve městě Cardoso

Město Cardoso se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cardoso nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cardoso

Casa vacacional Campos
Casa vacacional Campos

Featuring mountain views, Casa vacacional Campos offers accommodation with a terrace and a patio, around 46 km from The Lakes of Covadonga. Located 1.7 km from Playa de Huelga, the property provides a garden and free private parking. The holiday home comes with 3 bedrooms, a flat-screen TV and a fully equipped kitchen that provides guests with a fridge, an oven, a washing machine, a microwave and a toaster. Towels and bed linen are provided in the holiday home. A car rental service is available at the holiday home. Bufones de Pria is 10 km from Casa vacacional Campos, while La Cueva de Tito Bustillo is 17 km away. The nearest airport is Santander Airport, 101 km from the accommodation.

Villa Las Ardillas
Villa Las Ardillas

Villa Las Ardillas se nachází v Cardosu, 2,4 km od pláže Playa de Huelga a 45 km od jezera Covadonga. Nabízí terasu a nepřetržitě otevřenou recepci. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 9,4 km od Bufones de Pria a 16 km od La Cueva de Tito Bustillo. Na letiště Santander je to 101 km.