Ubytování ve městě Casas de Fernando Alonso

Město Casas de Fernando Alonso se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Casas de Fernando Alonso nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Casas de Fernando Alonso

Casa Rural Los Teatinos
Casa Rural Los Teatinos

10 / 10 (4 hodnocení)

Casa Rural Los Teatinos se nachází v Casas de Fernando Alonso a nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům nabízí terasu. Prázdninový dům má 4 ložnice, kuchyň se sporákem a myčkou nádobí a 2 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Albacete je to 78 km.

Casa cueva El Nido Casa Rural
Casa cueva El Nido Casa Rural

9,4 / 10 (8 hodnocení)

V ubytování Casa cueva El Nido Casa Rural máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa cueva El Nido Casa Rural se nachází v Casas de Fernando Alonso a nabízí venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a stolnímu tenisu. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 4 koupelny se sprchou a fénem. K dispozici je také posezení a 4 koupelny. Personál recepce hovoří katalánsky, anglicky a španělsky. Na místě je dětské hřiště. Na letiště Albacete je to 78 km.