Ubytování ve městě Castandiello

Město Castandiello se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Castandiello nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Castandiello

Angliru 3 Precioso
Angliru 3 Precioso

9,8 / 10 (21 hodnocení)

V ubytování Angliru 3 Precioso máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Angliru 3 Precioso se nachází v Castandiellu, 11 km od náměstí Plaza de España a náměstí Plaza de la Constitución, a nabízí výhled na město. Nabízí bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a soukromé parkoviště. je k dispozici na místě. Apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu s vanou nebo sprchou, toaletními potřebami zdarma a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se můžete věnovat rybaření. Ubytování stojí 11 km od kampusu Llamaquique Campus - Oviedo University a občanského rejstříku. Na letiště Asturias je to 57 km.

Angliru 1 Suite
Angliru 1 Suite

9 / 10 (1 hodnocení)

Angliru 1 Suite se nachází v Castandiellu, 11 km od náměstí Plaza de España, náměstí Plaza de la Constitución a univerzity Llamaquique Campus - Oviedo. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi a na místě je soukromé parkoviště. Apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň. Apartmán je vzdálený 11 km od občanského rejstříku v Oviedu a státní pokladny Asturias. Na letiště Asturias je to 57 km.