Ubytování ve městě Castellnovo

Město Castellnovo se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Castellnovo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Castellnovo

Apartamentos Rurales San Juan
Apartamentos Rurales San Juan

9,2 / 10 (139 hodnocení)

Apartamentos Rurales San Juan s balkonem se nachází v historickém centru obce Castellnovo, 30 minut jízdy autem od Valencie. Tento vytápěný venkovský dům má 3 ložnice. Apartmán má 1 ložnici s manželskou postelí a vlastní koupelnou se sprchou a 2 ložnice s oddělenými postelemi.K dispozici je druhá koupelna s vanou, ložní prádlo a ručníky. Kuchyň je vybavena sporákem, toustovačem, mikrovlnnou troubou a kávovarem.K dispozici je obývací prostor s TV, pohovkou a jídelním stolem. Nedaleko je k dispozici bezplatné parkoviště. Za 3 minuty dojdete k hradu Castellnovo a 2 km vás dělí od přírodního parku Sierra de Espada. Restaurace a kavárna jsou vzdálené 150 metrů a do obchodu s potravinami dojedete za 5 minut.

Casa Rural Valle del Palancia
Casa Rural Valle del Palancia

9,2 / 10 (65 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Valle del Palancia máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Valle del Palancia se nachází v Castellnově a nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Venkovský dům má balkon, výhled na město, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu s bidetem a toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač, kávovar a rychlovarná konvice. Casa Rural Valle del Palancia má terasu a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Na letiště Valencia je to 63 km.