Ubytování ve městě Castillejo de Robledo

Město Castillejo de Robledo se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Castillejo de Robledo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Castillejo de Robledo

Casa rural Isabel y Fernando
Casa rural Isabel y Fernando

9,7 / 10 (178 hodnocení)

Casa rural Isabel y Fernando se nachází v Castillejo de Robledo a nabízí výhled na hory a sdílený lounge. Wi-Fi je zde dostupné zdarma. Ve vlastní koupelně najdete bidet, bezplatné toaletní potřeby a fén. Na letiště Burgos je to 116 km.

La Sabina
La Sabina

8,5 / 10 (165 hodnocení)

V ubytování La Sabina máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Sabina se nachází v Castillejo de Robledo a nabízí terasu, bar a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Na skleničku si můžete zajít do snack baru. Všechny pokoje mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Nechybí ani šatní skříň. La Sabina podává kontinentální snídani. V restauraci se podávají pokrmy středomořské kuchyně. Na požádání jsou k dispozici také vegetariánská, bezmléčná a bezlepková jídla. V Castillejo de Robledo a okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Na letiště Burgos je to 116 km.