Ubytování ve městě Castrillón

Město Castrillón se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Castrillón nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Castrillón

Finca La Sierra
Finca La Sierra

10 / 10 (2 hodnocení)

Finca La Sierra se nachází v Castrillónu, 41 km od náměstí Plaza de la Constitución, 43 km od náměstí Plaza de España a 38 km od kampusu El Milán - Oviedo University. Nabízí terasu, stolní tenis, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má balkon s výhledem do zahrady, 4 ložnice a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Státní daňová správa a vlakové nádraží Oviedo jsou vzdálené 39 km. Na letiště Asturias je to 9 km.

La Casa de Lalo
La Casa de Lalo

9,3 / 10 (6 hodnocení)

V ubytování La Casa de Lalo máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Casa de Lalo se nachází v Castrillónu, 48 km od náměstí Plaza de España, a nabízí ubytování s terasou, bezplatným Wi-Fi a přepážkou s turistickými informacemi. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. K dispozici jsou také 2 koupelny. Prázdninový dům stojí 44 km od kampusu El Milán - Oviedo University a 45 km od vlakového nádraží Oviedo. Na letiště Asturias je to 7 km.

Piso/playa rodeado de naturaleza
Piso/playa rodeado de naturaleza

Piso/playa rodeado de naturaleza se nachází v Castrillónu, jen 1,4 km od pláže Bahinas a 1,5 km od pláže Playa Munielles. Tento apartmán se nachází 47 km od Státní daňové správy a 48 km od vlakového nádraží Oviedo. Apartmán má terasu s výhledem do zahrady, 1 ložnici a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Apartmán je vzdálený 49 km od náměstí Plaza de la Constitución a 47 km od kampusu El Milán - Oviedo University. Na letiště Asturias je to 1 km.