Ubytování ve městě Catadau

Město Catadau se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Catadau nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Catadau

Charming house with private tennis court and pool
Charming house with private tennis court and pool

9 / 10 (1 hodnocení)

Ubytování se nachází v Catadau, 36 km od L'Oceanografic a 37 km od Norte. Charming house with private tenisový kurt and pool nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a společným salonkem. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má terasu, 4 ložnice, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si můžete zahrát tenis a v okolí se věnovat pěší turistice. Charming house with private tenisový kurt and pool stojí 37 km od přístavu Valencia a 38 km od zahrad Turia. Na letiště Valencia je to 39 km.

La caseta d'Amparo
La caseta d'Amparo

La caseta d'Amparo se nachází v Catadau, 36 km od vlakového nádraží Norte a přístavu Puerto de Valencia, a nabízí zahradu a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Chata má terasu, 2 ložnice, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Chata je vzdálená 37 km od zahrad Turia a Národního muzea keramiky a dekorativního umění González Martí. Letiště Valencia je ve vzdálenosti 38 km.