Ubytování ve městě Cazadores

Město Cazadores se nachází v regionu Gran Canaria ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cazadores nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cazadores

Casa La Gollada
Casa La Gollada

8,8 / 10 (15 hodnocení)

Casa La Gollada se nachází v Cazadores a nabízí venkovní bazén a terasu s grilem. Tento venkovský dům nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na rokli Barranco de Cernicalos. Tento vytápěný dům je zařízen v tradičním kanárském rustikálním stylu. V obývacím pokoji najdete kamna na dřevo, pohovku, TV s plochou obrazovkou a jídelní stůl. Otevřená kuchyň zahrnuje sporák, toustovač a nádobí. K dispozici jsou 2 dvoulůžkové ložnice s manželskou postelí a koupelna se sprchou a fénem. Casa La Gollada se nachází 15 km od centra města Telde, kde najdete supermarkety a nákupní centra. Ve vzdálenosti 500 metrů najdete 2 restaurace, které podávají tradiční jídla z Kanárských ostrovů. K oblíbeným aktivitám v okolí patří pěší turistika a Pico de las Nieves, nejvyšší vrchol ostrova Gran Canaria, je vzdálen 15 minut jízdy. Casa La Gollada stojí 20 km od pláže Melenara a 20 km od letiště Gran Canaria.

El Cernícalo
El Cernícalo

8 / 10 (1 hodnocení)

El Cernícalo se nachází v Cazadores a nabízí zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Hosté si zde mohou zahrát stolní tenis a šipky. Chata má terasu, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 4 koupelny se sprchou. K dispozici jsou také 4 koupelny s vířivkou a fénem, ručníky a ložní prádlo. Hosté mohou využívat vířivku. El Cernícalo stojí 47 km od nákupního centra Yumbo a 48 km od aquaparku Aqualand Maspalomas. Na letiště Gran Canaria je to 18 km.