Ubytování ve městě Chancelas

Město Chancelas se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Chancelas nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Chancelas

Hotel Chancelas
Hotel Chancelas

9 / 10 (51 hodnocení)

Tento hotel s výhledem na moře a hory se nachází mezi plážemi Ouriceira a Chancelas v galicijském regionu Rías Baixas. Nabízí světlé pokoje s topením, TV a vlastní koupelnou. Hotel Chancelas se nachází 10 minut jízdy od Sanxenxo a Portonovo. Pontevedra je vzdálená 9 km. Součástí hotelu je kavárna, kde se podávají nápoje a občerstvení. Ve společných prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Personál hotelu Chancelas vám ochotně poskytne turistické informace o okolí. Typické restaurace a taverny najdete v historickém městě Combarro vzdáleném 2 km.

Casa Hortiñas
Casa Hortiñas

7,2 / 10 (20 hodnocení)

Casa Hortiñas se nachází jen pár kroků od pláže Chancelas a nabízí výhled na hory, zahradu a balkon. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Apartmán má terasu, výhled na moře, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 500 metrů od pláže Ouriceira a 1,1 km od pláže Area da Barca. Na letiště Vigo je to 39 km.