Ubytování ve městě Charo

Město Charo se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Charo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Charo

O Chardinet d'a Formiga
O Chardinet d'a Formiga

9,5 / 10 (130 hodnocení)

Tato malá rustikální budova pochází ze 17. století a má krásné prostředí v Charo, v regionu Sobarbe. Okouzlující, zrekonstruovaný venkovský dům, O Chardinet d'a Formiga nabízí pokoje s výhledem na hory. O Chardinet d'a Formiga si zachovává původní kamennou fasádu, klenutá okna a trámové stropy. Prostorné pokoje kombinují odhalené kamenné zdi s moderním světlým zařízením. Všech 5 pokojů má bezplatné Wi-Fi, topení a vlastní koupelnu. V jídelně s výhledem na údolí Fuerva se podává pestrá snídaně připravená z místních produktů, domácího džemu a sýra. Večeře se připravuje ze zeleniny vypěstované v sadu a podává se s kvalitními víny Somontano. Později můžete relaxovat v knihovně hotelu Formiga. Přírodní rezervace Posets-Maladeta je vzdálená hodinu jízdy a parky Ordesa y Monte Perdido a Sierra y Cañones de Guara 90 km. Město Ainsa je vzdálené 15 km.

La Borda de Mery.
La Borda de Mery.

9,4 / 10 (12 hodnocení)

La Borda de Mery se nachází v Charu, 43 km od Torreciudadu. Nabízí zázemí pro grilování, bezplatné Wi-Fi a turistické informace. 27 km od Dag Shang Kagyu. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a 2 koupelny. Na letiště Lleida-Alguaire je to 115 km.