Ubytování ve městě Chirivel

Město Chirivel se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Chirivel nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Chirivel

B&B Casa Claví
B&B Casa Claví

9,7 / 10 (28 hodnocení)

V ubytování B&B Casa Claví máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. B&B Casa Claví se nachází v Chirivelu a nabízí bezplatné Wi-Fi, sezónní venkovní bazén, zahradu a sdílený lounge. Ve vlastní koupelně najdete sprchu, bezplatné toaletní potřeby a fén. Každé ráno se zde podává snídaně formou bufetu nebo kontinentální snídaně. B&B Casa Claví provozuje restauraci, která podává belgickou a španělskou kuchyni. Na požádání jsou k dispozici také vegetariánská a bezlepková jídla. K dispozici je také terasa. Na místě si můžete zahrát stolní tenis a v okolí se věnovat cyklistice. Na mezinárodní letiště Region de Murcia je to 123 km.

Cortijo Frankie
Cortijo Frankie

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Cortijo Frankie se nachází v Chirivelu. Apartmán se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Apartmán má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Na místě je venkovní bazén a v okolí se lze věnovat cyklistice. Mezinárodní letiště Region de Murcia je vzdálené 130 km.

B&B Cortijo El Ciruelo
B&B Cortijo El Ciruelo

9,5 / 10 (52 hodnocení)

V ubytování B&B Cortijo El Ciruelo máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. B&B Cortijo El Ciruelo se nachází v Chirivelu a nabízí výhled na hory, sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, terasu a bar. Tento bed and breakfast poskytuje bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Ve vlastní koupelně najdete bidet, bezplatné toaletní potřeby, fén a župany. B&B Cortijo El Ciruelo podává každé ráno snídani formou bufetu a kontinentální snídani. Na místě si můžete zahrát šipky a v okolí se věnovat pěší turistice nebo cyklistice. Na mezinárodní letiště Region de Murcia je to 126 km.