Ubytování ve městě Cimanes del Tejar

Město Cimanes del Tejar se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cimanes del Tejar nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cimanes del Tejar

Las cabañas de Tino
Las cabañas de Tino

10 / 10 (2 hodnocení)

Las cabañas de Tino se nachází 27 km od kláštera San Marcos a nabízí zahradu, tenisový kurt a klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Všechny apartmány mají terasu s výhledem na hory, kabelovou TV s plochou obrazovkou, posezení, dobře vybavenou kuchyň a vlastní koupelnu se sprchou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. K dispozici je lednice, sporák, mikrovlnná trouba a kávovar. K dispozici je také gril. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Na místě je k dispozici bowlingová dráha. Las cabañas de Tino stojí 27 km od kostela San Isidoro a 28 km od katedrály Leon. Na letiště León je to 20 km.

Casa Rural El Capricho del Tejar
Casa Rural El Capricho del Tejar

8,9 / 10 (11 hodnocení)

V ubytování Casa Rural El Capricho del Tejar máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural El Capricho del Tejar se nachází v Cimanes del Tejar, pouhých 27 km od kláštera San Marcos, a nabízí ubytování s možností bezplatného zapůjčení jízdních kol, sezónní venkovní bazén a sdílenou kuchyň. Tento apartmán má bar, zázemí pro vodní sporty a tenisový kurt. Apartmán má terasu, výhled do zahrady, 9 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. K dispozici je také gril. Po dni stráveném lyžováním, rybaření nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Casa Rural El Capricho del Tejar stojí 28 km od kostela San Isidoro a 29 km od katedrály Leon. Na letiště León je to 20 km.