Ubytování ve městě Cogollos De La Vega

Město Cogollos De La Vega se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cogollos De La Vega nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cogollos De La Vega

Granada-Cogollos Vega Village
Granada-Cogollos Vega Village

9,4 / 10 (39 hodnocení)

Granada-Cogollos Vega Village se nachází v Cogollos De La Vega, 13 km od kláštera Cartuja, 14 km od vlakového nádraží Granada a 15 km od baziliky San Juan de Dios. Tento apartmán má výhled na město a hory a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s vanou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 15 km od granadské katedrály a muzea San Juan de Dios. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 24 km.

Rustic mountain view apartment
Rustic mountain view apartment

Rustic mountain view apartment se nachází v Cogollos De La Vega, 14 km od kláštera Cartuja, vlakového nádraží Granada a 15 km od baziliky San Juan de Dios. Nabízí zahradu, výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán má terasu, 1 ložnici, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň s lednicí. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Apartmán je vzdálený 15 km od granadské katedrály a muzea San Juan de Dios. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 24 km.