Ubytování ve městě Coirón

Město Coirón se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Coirón nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Coirón

Casa de Conde
Casa de Conde

9,1 / 10 (15 hodnocení)

Casa de Conde se nachází v Coirónu, 21 km od ostrova Cortegada a 31 km od vlakového nádraží Pontevedra. Nabízí ubytování s terasou, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště. Hotel stojí 27 km od radnice Pontevedra, baziliky Santa Maria a divadla Teatro Principal. Hotel je nekuřácký a leží 49 km od golfového hřiště Ria de Vigo. Pokoje mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Casa de Conde poskytuje ubytování v pokojích s balkonem a v některých případech také s výhledem na moře. Každé ráno se podává kontinentální snídaně nebo snídaně formou bufetu. Casa de Conde stojí 28 km od provinčního muzea Pontevedra a 29 km od kláštera San Francisco. Na letiště Vigo je to 58 km.

Apartamentos Dena
Apartamentos Dena

9 / 10 (405 hodnocení)

Apartamentos Dena se nachází v Coirónu a nabízí zahradu s venkovním bazénem, tenisový kurt a dětské hřiště. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. K dispozici je také fitness centrum a bar. Všechny apartmány mají jídelní kout, posezení s TV s plochou obrazovkou a kuchyň s mikrovlnnou troubou, toustovačem, varnou deskou a kávovarem. Nechybí ani ložní prádlo. La lanzada, O Grove a Isla de la Toja se nachází v oblasti Salnés, 10 minut jízdy od hotelu. Apartamentos Dena stojí 40 minut jízdy od Viga a 30 minut jízdy od Pontevedry. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Casa de Torres
Casa de Torres

8,9 / 10 (17 hodnocení)

Samostatně stojící prázdninový dům Casa de Torres se nachází v obci Coirón, pouhých 7 km od města Sanxenxo, a nabízí výhled na moře, soukromou zahradu a gril. Pláže Lanzada a Silgar jsou vzdálené 7 km. Wi-Fi je zde dostupné zdarma. V kuchyni je mikrovlnná trouba, kávovar s kapslemi a toustovač. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Ve vlastní koupelně najdete vanu nebo sprchu. Casa de Torres stojí 14 km od města Pontevedra. Vigo je vzdálené 50 km a Santiago de Compostela 75 km. Na letiště Vigo je to 50 km.

Hotel San Carlo
Hotel San Carlo

8,3 / 10 (268 hodnocení)

Hotel San Carlo se nachází v krásné zdobené zahradě v přírodním prostředí údolí Del Salnés v provincii Pontevedra. Má venkovní bazén, bar a terasu. San Carlo Hotel je obklopen vinicemi a nabízí bezplatné parkování a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Světlé pokoje mají topení a TV s plochou obrazovkou. Některé pokoje mají vlastní balkon s výhledem do zahrady, na bazén nebo vinice. V okolí hotelu vedou různé turistické trasy a golfové hřiště Meis je vzdálené 10 km. Sanxenxo je vzdálené pouhých 10 minut jízdy a do obce O Grove je to 14 km. Na ostrov La Toja dojedete autem za 20 minut.