Ubytování ve městě Corigos

Město Corigos se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Corigos nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Corigos

Casa terraza Picos de Europa
Casa terraza Picos de Europa

9,7 / 10 (6 hodnocení)

Casa terraza Picos de Europa se nachází asi 37 km od La Cueva de Tito Bustillo a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. 33 km od jezera Covadonga. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s vířivkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také vířivka. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Casa terraza Picos de Europa stojí 37 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes a 42 km od Bufones de Pria. Na letiště Asturias je to 120 km.

Casa La Fuente
Casa La Fuente

Casa La Fuente se nachází v Corigosu, 34 km od jezera Covadonga, 37 km od La Cueva de Tito Bustillo a 37 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 4 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí. Prázdninový dům stojí 42 km od města Bufones de Pria a 45 km od muzea Jurásico de Asturias. Na letiště Asturias je to 120 km.