Ubytování ve městě Corró de Vall

Město Corró de Vall se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Corró de Vall nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Corró de Vall

Rincón de piedra BCN
Rincón de piedra BCN

9,9 / 10 (25 hodnocení)

Rincón de piedra BCN se nachází v Corró de Vall, 30 km od katedrály Sagrada Familia a 32 km od budovy La Pedrera. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Nabízí rodinné pokoje a gril. Všechny pokoje mají terasu. Všechny pokoje v hotelu mají klimatizaci, šatní skříň, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo, ručníky a terasu s výhledem do zahrady. Nechybí ani lednice. Rincón de piedra BCN stojí 32 km od budovy Casa Batlló a bulváru Passeig de Gracia. Letiště Barcelona El Prat je vzdálené 47 km.

Hotel Verti
Hotel Verti

8,2 / 10 (295 hodnocení)

V ubytování Hotel Verti máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hotel Verti nabízí zvukotěsné apartmány a pokoje s bezplatným připojením k internetu a TV s plochou obrazovkou. Nachází se v Corró d'Avall, v severní části Granollers, 40 minut jízdy od Barcelony. Moderně a prakticky zařízené pokoje a apartmány mají vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Dvoupodlažní apartmány mají soukromou zařízenou terasu. V pěší vzdálenosti najdete řadu barů, restaurací a obchodů. Více informací vám poskytne přepážka s turistickými informacemi na recepci. Hotel Verti stojí pouhých 50 metrů od autobusového nádraží, odkud jezdí autobusy do Barcelony, a 500 metrů od vlakového nádraží. Soukromé parkoviště je k dispozici za příplatek.