Ubytování ve městě Coscojuela de Sobrarbe

Město Coscojuela de Sobrarbe se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Coscojuela de Sobrarbe nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Coscojuela de Sobrarbe

La Abadia
La Abadia

9,8 / 10 (5 hodnocení)

La Abadía se nachází v krásné zrekonstruované manze z roku 1689 ve vesnici Coscojuela de Sobrarbe, 8 km od Ainsy. Dům si zachoval původní strukturu a je zařízen dobovým nábytkem. Tento dům se 4 ložnicemi má vstupní halu s dubovými dveřmi a vznešeným kamenným schodištěm. V přízemí, kde bývaly stáje a sklep, je jídelna a kuchyň se zaoblenými stropy. K dispozici je také ložnice s manželskou postelí a samostatná toaleta. V horním patře je ložnice s manželskou postelí, balkonem a výhledem na vesnici a další ložnice s posezením u okna a výhledem do zahrady. Zbývající ložnice má starožitnou dubovou postel a je přístupná přes bývalou jídelnu, která sousedí s původní kuchyní s krbem. V zahradách najdete aromatické rostliny a kamenné lavičky. Hosté mohou navštívit poušť sv. Michala, vzdálené 30 minut chůze.

Hotel Posada Al Vent - Adults Only
Hotel Posada Al Vent - Adults Only

9,6 / 10 (142 hodnocení)

Hotel Posada Al Vent se nachází ve městě Coscojuela de Sobrarbe a nabízí restauraci, terasu s výhledem na hory a bezplatné Wi-Fi. Všechny pokoje mají TV a DVD přehrávač. Ve vlastní koupelně najdete sprchu a fén. Výhled směřuje na jezero nebo na hory. Hotel Posada Al Vent má zahradu a terasu. K dispozici jsou také turistické informace, úschovna zavazadel, prodej skipasů a lyžárna. K jezeru Mediano dojedete za 10 minut a hora Sierra de Guara je vzdálená 28 km.

Apartamentos Borda Falceto
Apartamentos Borda Falceto

8,6 / 10 (62 hodnocení)

Apartamentos Borda Falceto se nachází v Coscojuele de Sobrarbe a nabízí topení. Apartmány jsou vzdálené 3 km od jezera Pantano de Mediano. Apartmány mají odhalené dřevěné trámy, odhalené kamenné zdi a obývací pokoj s jídelnou, TV s plochou obrazovkou a pohovkou. Kuchyň je vybavena mikrovlnnou troubou, sporákem a pračkou. Každý apartmán má ložnici s manželskou postelí a šatní skříní a vlastní koupelnu se sprchou. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. Restaurace a obchody jsou vzdálené 8 km. Hora Monte Perdido je vzdálená 30 minut jízdy.