Ubytování ve městě Costa de la Calma

Město Costa de la Calma se nachází v regionu Mallorca ve státě Španělsko. Celkově ve městě Costa de la Calma nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Costa de la Calma

3009 - Luxurious new villa in quiet area in Costa de la Calma
3009 - Luxurious new villa in quiet area in Costa de la Calma

10 / 10 (1 hodnocení)

3009 - Luxurious new villa in quiet area in Costa de la Calma is a property with a private pool, set in Costa de la Calma, within just 600 metres from Platja de la Punta dels Gats and 700 metres of Monte de Oro Beach. Nabízí sdílený lounge, terasu, výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Klimatizovaná vila má 6 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a rychlovarnou konvicí a 5 koupelen se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo cyklistice nebo relaxovat v zahradě. Vila stojí 1 km od pláže Cala Blanca a 6,2 km od golfového hřiště Santa Ponsa. Na letiště Palma de Mallorca je to 27 km.

Villa Rivo - Costa de la Calma
Villa Rivo - Costa de la Calma

6,5 / 10 (4 hodnocení)

Villa Rivo - Costa de la Calma se nachází v Costa de la Calma, 200 metrů od pláže Monte de Oro a 300 metrů od pláže Cala Blanca. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou. Tato vila se nachází 6,1 km od golfového hřiště Santa Ponsa a 19 km od jachtařského klubu Palma. Vila má 6 ložnic, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 4 koupelny se sprchou a vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 400 metrů od pláže Platja de la Punta dels Gats a 1 km od pláže Es Castellot. Na letiště Palma de Mallorca je to 27 km.

Villa Margarita
Villa Margarita

5,5 / 10 (4 hodnocení)

V ubytování Villa Margarita máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Villa Margarita se nachází v letovisku Costa de la Calma, necelý 1 km od pláže Santa Ponsa a 17 minut chůze od pláže Es Castellot, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou. Vila má také vlastní bazén. Vila má 3 ložnice, satelitní TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 3 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 1,9 km od pláže Cala Blanca a 4,9 km od golfového hřiště Santa Ponsa. Villa Margarita stojí 25 km od letiště Palma de Mallorca a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Villa Costa Calma
Villa Costa Calma

5 / 10 (1 hodnocení)

V ubytování Villa Costa Calma máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Nachází se v Costa de la Calma, pouhých 500 metrů od pláže Cala Blanca, Villa Costa Calma nabízí ubytování se zahradou, terasou a bezplatným Wi-Fi. Vila má také vlastní bazén. Vila má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou, fénem a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 700 metrů od pláže Monte de Oro a pláže Es Castellot. Villa Costa Calma stojí 26 km od letiště Palma de Mallorca a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

3010 - Schönes mediterranes Ferienhaus in Costa de la Calma
3010 - Schönes mediterranes Ferienhaus in Costa de la Calma

3010 - Schönes mediterranes Ferienhaus in Costa de la Calma se nachází v letovisku Costa de la Calma a nabízí venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat šnorchlování a cyklistice. Klimatizovaná vila má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a rychlovarnou konvicí a 3 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Mezi zajímavosti v okolí ubytování 3010 - Schönes mediterranes Ferienhaus in Costa de la Calma patří Playa Cala Blanca, Platja de la Punta dels Gats a pláž Monte de Oro. Na letiště Palma de Mallorca je to 26 km.