Ubytování ve městě Coto

Město Coto se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Coto nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Coto

Vivienda Turistica
Vivienda Turistica

10 / 10 (10 hodnocení)

Vivienda Turistica se nachází v Cotu a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu a sdílený lounge. Výhled směřuje do zahrady. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Vivienda Turistica stojí 97 km od letiště Asturias.

Cabaña Nuestra Luz
Cabaña Nuestra Luz

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Cabaña Nuestra Luz se nachází asi 47 km od Estación Maritima a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na bazén. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Prázdninový dům má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Na místě je venkovní bazén a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Cabaña Nuestra Luz stojí 18 km od vlakového nádraží Pontevedra a 36 km od ostrova Cortegada. Na letiště Vigo je to 50 km.

Casa Costiña
Casa Costiña

9,3 / 10 (9 hodnocení)

Casa Costiña se nachází v Cotobade, 17 km od vlakového nádraží Pontevedra a 40 km od golfového hřiště Ria de Vigo. Nabízí zahradu a klimatizaci. Nabízí sezónní venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Casa Costiña stojí 45 km od ostrova Cortegada a 17 km od provinčního muzea Pontevedra. Na letiště Vigo je to 49 km.

Casa Rural O Bergando
Casa Rural O Bergando

9,2 / 10 (15 hodnocení)

V ubytování Casa Rural O Bergando máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural O Bergando se nachází na venkově v Cotobade, 20 minut jízdy od Pontevedry. Stojí ve velké zahradě a nabízí sezónní venkovní bazén a bezplatné Wi-Fi. Rustikální vytápěné pokoje mají dřevěné trámy a dřevěné podlahy. Ve všech najdete šatní skříň a vlastní koupelnu se sprchou. Některé pokoje mají také vířivku. Casa Rural O Bergando podává snídaně. V zahradě je k dispozici gril. K dispozici je neplacené parkoviště, úschovna zavazadel a služba praní a žehlení prádla. K dispozici je také dětské hřiště.

CASA PARAÑOS
CASA PARAÑOS

CASA PARAÑOS se nachází v Cotobade a nabízí soukromý bazén a výhled do zahrady. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má balkon s výhledem na bazén, 3 ložnice a plně vybavenou kuchyň. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 19 km od vlakového nádraží Pontevedra a 42 km od golfového hřiště Ria de Vigo. Letiště Vigo je ve vzdálenosti 51 km.

Glamping Aventura Rías Baixas
Glamping Aventura Rías Baixas

Glamping Aventura Rías Baixas se nachází v Cotobade, 43 km od Estación Maritima a 15 km od vlakového nádraží Pontevedra. Nabízí ubytování s přístupem do zahrady s terasou. Kemp stojí 38 km od golfového hřiště Ria de Vigo a 43 km od ostrova Cortegada. Letiště Vigo je ve vzdálenosti 47 km.