Ubytování ve městě Daimés

Město Daimés se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Daimés nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Daimés

Casa Los jardines de Lola
Casa Los jardines de Lola

8,5 / 10 (100 hodnocení)

V ubytování Casa Los jardines de Lola máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Los jardines de Lola nabízí možnost ubytování s domácími mazlíčky v Daimés. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 16,6 km od Alicante a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Apartmán má posezení a kuchyň s mikrovlnnou troubou. Nechybí ani satelitní TV s plochou obrazovkou. Casa Los jardines de Lola má také celoroční venkovní bazén. Casa Los jardines de Lola stojí 33 km od Torrevieja a 4,4 km od Alicante. Parque Empresarial Torrellano je 3 km daleko. Na letiště Alicante jsou to 4 km.

Villa san jaime
Villa san jaime

Villa san jaime se nachází v Daimés a nabízí terasu s výhledem na město a bazén, celoroční venkovní bazén, fitness centrum a vířivku. K dispozici je kulečník, stolní tenis a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 5 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 6 koupelen s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou relaxovat v zahradě. Vila stojí 25 km od vlakového nádraží Alicante a 35 km od golfového hřiště Alicante Golf. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 10 km.