Ubytování ve městě Daya Vieja

Město Daya Vieja se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Daya Vieja nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Daya Vieja

Harmony Villa by Fidalsa
Harmony Villa by Fidalsa

9,7 / 10 (6 hodnocení)

V ubytování Harmony Villa by Fidalsa máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Harmony Villa by Fidalsa se nachází v Daya Vieja, 18 km od golfového hřiště Las Colinas a 20 km od přírodní rezervace Salinas de Santa Pola. Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 3 ložnice, 4 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na bazén. Vila stojí 24 km od solného muzea Santa Pola a 28 km od nákupního centra Villamartin Plaza. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 31 km.

Beautiful holiday home in Daya Vieja with shared pool
Beautiful holiday home in Daya Vieja with shared pool

Beautiful holiday home in Daya Vieja se nachází v Daya Vieja, 17 km od přírodní rezervace Salinas de Santa Pola, 21 km od solného muzea Santa Pola a 29 km od nákupního centra Villamartin Plaza. Nabízí společný bazén a zázemí pro grilování. Ubytování je vzdálené 19 km od golfového hřiště Las Colinas a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má 2 ložnice s klimatizací a plně vybavenou kuchyň s lednicí. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Beautiful holiday home in Daya Vieja nabízí venkovní bazén, zázemí pro vodní sporty a terasu. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 30 km.