Ubytování ve městě El Albercón

Město El Albercón se nachází v regionu Gran Canaria ve státě Španělsko. Celkově ve městě El Albercón nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě El Albercón

Vivienda vacacional CA' PEPITA Y JOSE
Vivienda vacacional CA' PEPITA Y JOSE

9,6 / 10 (16 hodnocení)

Vivienda vacacional CA' PEPITA Y JOSE se nachází asi 42 km od golfového hřiště Anfi Tauro a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem do zahrady. Stojí 600 metrů od pláže Aldea a nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na moře, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 36 km od muzea Cueva Pintada a 37 km od přístavu Mogan. Na letiště Gran Canaria je to 84 km.

Casa con encanto
Casa con encanto

9,1 / 10 (8 hodnocení)

Casa con encanto se nachází v El Albercónu, 41 km od golfového hřiště Anfi Tauro, a nabízí terasu, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. V okolí se lze věnovat cyklistice. Prázdninový dům stojí 35 km od přístavu Mogan a 36 km od muzea Cueva Pintada. Na letiště Gran Canaria je to 85 km.