Ubytování ve městě El Berrueco

Město El Berrueco se nachází v regionu Madrid ve státě Španělsko. Celkově ve městě El Berrueco nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě El Berrueco

Finca El Destino
Finca El Destino

9 / 10 (368 hodnocení)

Estudios Finca El Destino se nachází v malé vesnici El Berrueco, 300 metrů od jezera El Atazar. Nabízí venkovní bazén s lehátky a bezplatné Wi-Fi. Všechna studia mají vlastní terasu s venkovním nábytkem. Jsou vybavené klimatizací, topením a satelitní TV s plochou obrazovkou. Ve vlastní kuchyni je varná deska, mikrovlnná trouba a lednice. Studia mají 1 manželskou postel a vlastní koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Obchody, bary a restaurace jsou vzdálené 1 km. V okolí se můžete věnovat jízdě na koni, kanoistice a rybaření. Do Madridu dojedete autem za 55 minut.

Alojamiento Antigua Casa de Telefonos
Alojamiento Antigua Casa de Telefonos

8,8 / 10 (34 hodnocení)

Alojamiento Antigua Casa de Telefonos nabízí možnost ubytování s domácími mazlíčky v El Berrueco, 47 km od Segovie. Relaxovat můžete u sezónního venkovního bazénu. Apartmán má posezení, jídelní kout a kuchyň s mikrovlnnou troubou, lednicí a varnou deskou. Casa de Telefonos poskytuje ručníky a ložní prádlo. Nechybí ani vlastní koupelna se sprchou. Alojamiento Antigua Casa de Telefonos stojí 44 km od Guadalajary a 48 km od Alcalá de Henares. Madrid leží 65 km daleko. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně windsurfingu a cyklistiky. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 45 km.

Alojamientos El Castillo
Alojamientos El Castillo

8,3 / 10 (229 hodnocení)

Alojamientos El Castillo se nachází v El Berrueco, vedle vyhlídky a nabízí fantastický výhled na přehradu El Atazar. Komplex má 6 řadových domů s rustikálním nábytkem a dřevěnými trámovými stropy. Každý dům může ubytovat až 4 osoby ve 2 dvoulůžkových pokojích. V pohodlném obývacím pokoji je pohovka, krb a TV s plochou obrazovkou. V dobře vybaveném kuchyňském koutu je mikrovlnná trouba, elektrický sporák a lednice. Hosté mohou využívat sezónní bazén v kempu El Berrueco. V okolí se můžete věnovat windsurfingu, kanoistice a pěší turistice. Alojamientos El Castillo stojí 45 minut jízdy od Madridu.

Camping El Picachuelo
Camping El Picachuelo

8 / 10 (94 hodnocení)

Camping El Pichachuelo se nachází v El Berrueco na severu Madridu. Nabízí venkovní bazén, multisportovní hřiště a restauraci s terasou. Ve společných prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Každý bungalov má zařízený obývací pokoj s pohovkou. Kuchyňský kout zahrnuje jídelní část se sporákem a lednicí. K dispozici je také vlastní koupelna se sprchou. Součástí komplexu je obchod s potravinami a nápoji a restaurace, která podává tradiční španělská jídla. Tato oblast je oblíbenou destinací pro pěší turistiku, která se nachází vedle přehrady El Atazar. Mezi místní aktivity patří rybaření a windsurfing. Letiště Madrid je vzdálené 44 minut jízdy. Parkování na místě je zdarma. Bazén je v provozu od 24. června do 4. září 2022.

Alojamientos La Dehesa
Alojamientos La Dehesa

7,8 / 10 (454 hodnocení)

Alojamientos La Dehesa se nachází v El Berrueco a nabízí ubytování v malebném venkovském prostředí v Sierra Norte de Madrid. Ubytování má ideální polohu pro pěší turistiku, kanoistiku a rybaření. Alojamientos La Dehesa nabízí podkrovní apartmány a studia v rustikálním stylu s trámovými stropy a stěnami v pastelových barvách. Ve všech je krb, topení a TV. Kuchyňské vybavení zahrnuje mikrovlnnou troubu, lednici a elektrický sporák. La Dehesa sídlí v půvabné kamenné budově s typickou architekturou této oblasti. Nachází se vedle pěší stezky El Genaro. Hosté mohou využívat sdílený bazén, který je vzdálený 2 km. Snadno se odtud dostanete na dálnici A1 a do Madridu dojedete autem za necelou hodinu. Jezero El Atazar je od vesnice El Berrueco vzdálené necelý 1 km a park Este 30 km.

Parada del berrueco
Parada del berrueco

6 / 10 (12 hodnocení)

Parada del berrueco se nachází v El Berrueco a nabízí zahradu a terasu. Nabízí výhled na hory a terasu. Tato chata s 5 ložnicemi má bezplatné Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat cyklistice. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 52 km.