Ubytování ve městě El Run

Město El Run se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě El Run nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě El Run

Apartamentos Tuara
Apartamentos Tuara

8,9 / 10 (76 hodnocení)

Tento apartmán s výhledem na hory se nachází v El Runu, v srdci údolí Benasque a 76 km od Baqueira-Beret. Na místě je neplacené parkoviště. Apartmán má posezení a plně vybavenou kuchyň se sporákem. Nechybí ani TV. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří lyžování, jízda na koni, pěší turistika a paragliding. Apartmány Tuara jsou vzdálené 66 km od města Vielha a 14 km od města Benasque. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně cyklistiky a rybaření. Cerler je vzdálený 20 km.

Prau Llargo
Prau Llargo

8,2 / 10 (5 hodnocení)

Prau Llargo se nachází v El Runu a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. Apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s vanou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán stojí 27 km od nemocnice Llanos del Hospital - Nordic Ski Resort a 50 km od Dag Shang Kagyu. Na letiště Lleida-Alguaire je to 118 km.