Ubytování ve městě Errezil

Město Errezil se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Errezil nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Errezil

Goxo-Goxo
Goxo-Goxo

9,8 / 10 (18 hodnocení)

Goxo-Goxo se nachází v Errezilu, 33 km od Zarautzu, a nabízí zahradu a bezplatné Wi-Fi. Všechny apartmány mají terasu, plně vybavenou kuchyň s myčkou nádobí, krb, posezení, TV s plochou obrazovkou, pračku a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K dispozici je také mikrovlnná trouba, lednice, varná deska, rychlovarná konvice a kávovar. K dispozici je dětské hřiště a terasa. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Venkovský dům stojí 48 km od San Sebastiánu a 72 km od Saint-Jean-de-Luz. Na letiště San Sebastián je to 61 km.

Relax, montaña, paz
Relax, montaña, paz

9,6 / 10 (10 hodnocení)

V ubytování Relax, montaña, paz máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tento prázdninový dům se nachází v Errezilu, 35 km od San Sebastiánu a 61,6 km od Saint-Jean-de-Luz. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Relax, montaña, paz stojí 22,8 km od Zarautzu a 52,6 km od Hendaye. V okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně cyklistiky a pěší turistiky. Na letiště San Sebastián je to 48,8 km.

Etxeberri Landa Etxea
Etxeberri Landa Etxea

9,5 / 10 (30 hodnocení)

Etxeberri Landa Etxea se nachází v Errezilu, 40 km od San Sebastiánu. Wi-Fi je zde dostupné zdarma. V některých je také kuchyň s mikrovlnnou troubou. Na místě je také minimarket. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří cyklistika a rybaření. Etxeberri Landa Etxea stojí 13 km od města Zarautz. Na letiště San Sebastián je to 38 km.

Letea
Letea

9,4 / 10 (167 hodnocení)

Letea se nachází v Errezilu a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou, terasou a barem. Nechybí ani plně vybavená koupelna s vanou a toaletními potřebami zdarma. Každé ráno se zde podává kontinentální snídaně. Venkovský dům stojí 41 km od San Sebastiánu a 68 km od Saint-Jean-de-Luz. Letea stojí 56 km od letiště San Sebastián.

Agroturismo Izarre
Agroturismo Izarre

6,1 / 10 (362 hodnocení)

V ubytování Agroturismo Izarre máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Izarre je kamenný dům v baskické vesnici Errezil a nabízí restauraci. Nabízí zahradu a pokoje v rustikálním stylu s bezplatným Wi-Fi. Všechny vytápěné pokoje mají odhalené kamenné zdi, dřevěné trámy, TV a šatní skříň. Ve vlastní koupelně najdete bezplatné toaletní potřeby a fén. V hotelové restauraci se podávají pokrmy baskické kuchyně připravené z produktů ze zeleninové zahrady. K dispozici je také ciderový bar, kde mohou hosté ochutnat baskický cider. San Sebastián se nachází 40 minut jízdy od Izarre po dálnici A1 a do Bilbaa dojedete za hodinu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.