Ubytování ve městě Esponellá

Město Esponellá se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Esponellá nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Esponellá

Can Cleda, Esponellà
Can Cleda, Esponellà

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Can se nachází v Esponellé, 20 km od Dalího muzea a 29 km od vlakového nádraží Girona. Cleda, Esponellà nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a stolnímu tenisu. Tento prázdninový dům má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je dětské hřiště a gril. Can Cleda, Esponellà stojí 37 km od golfového hřiště Peralada Golf a 49 km od mořské rezervace Medes Islands. Na letiště Girona-Costa Brava je to 42 km.

Can Calau de Centenys
Can Calau de Centenys

9 / 10 (1 hodnocení)

Can Calau de Centenys se nachází v Esponellé, 25 km od Dalího muzea, 26 km od vlakového nádraží Girona a 40 km od golfového hřiště Peralada. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům se nachází 47 km od golfového hřiště Emporda a Ciutadella Roses. Tento klimatizovaný prázdninový dům má terasu, 6 samostatných ložnic a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Prázdninový dům stojí 24 km od vlakového nádraží Figueres Vilafant a 26 km od mostu Pont de Pedra. Letiště Girona-Costa Brava je vzdáleno 39 km.

Kampaoh Esponellà
Kampaoh Esponellà

8,6 / 10 (5 hodnocení)

Kampaoh Esponellà se nachází v obci Esponellá v Katalánsku a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm. Luxusní stan stojí 21 km od Dalího muzea a 30 km od vlakového nádraží Girona. Na letiště Girona-Costa Brava je to 43 km.

Camping Esponellà
Camping Esponellà

8,2 / 10 (68 hodnocení)

V ubytování Camping Esponellà máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Camping Esponellà se nachází v Esponellà, u řeky a je obklopen klidným lesem. Nabízí 3 bazény, středomořskou restauraci a sportovní zařízení. Každý bungalov se 2 ložnicemi má krytou verandu s nábytkem, klimatizaci a topení. K dispozici je jednoduchá kuchyň s varnou deskou, lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelna s vanou nebo sprchou. Ložní prádlo je v ceně. Camping Esponellà nabízí zázemí pro různé sporty včetně minigolfu, tenisu, fotbalu a volejbalu, stejně jako dětské hřiště. Na místě najdete bar-supermarket a v restauraci si můžete objednat jídlo s sebou. V létě tábor otevírá svůj klub a aktivity pro děti. Okolí nabízí vynikající možnosti pro outdoorové aktivity, jako je jízda na kajaku, cyklistika, pěší turistika a další. Camping Esponellà se nachází 8 km od jezera Bañolas a 20 km od muzea Museo Dalí v Figueras. Středověké město Besalú je vzdálené 30 km a na letiště Girona dojedete za 30 minut.