Ubytování ve městě Esporlas

Město Esporlas se nachází v regionu Mallorca ve státě Španělsko. Celkově ve městě Esporlas nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Esporlas

Esporles Mallorca - 293698
Esporles Mallorca - 293698

10 / 10 (1 hodnocení)

Esporles Mallorca - 293698 se nachází 13 km od golfového hřiště Son Vida a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na bazén. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 5 koupelen se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je venkovní bazén a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Esporles Mallorca - 293698 stojí 14 km od jachtařského klubu Palma a 15 km od přístavu Palma. Na letiště Palma de Mallorca je to 22 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

The Rock
The Rock

9,7 / 10 (4 hodnocení)

The Rock se nachází asi 12 km od golfového hřiště Son Vida a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Vila má 4 ložnice, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na moře. Vila stojí 14 km od jachtařského klubu Palma a 15 km od přístavu Palma. Na letiště Palma de Mallorca je to 21 km.

Son Melt Esporles
Son Melt Esporles

8,5 / 10 (55 hodnocení)

Son Melt Esporles se nachází v Esporlasu, 14 km od golfového hřiště Son Vida, a nabízí klimatizované ubytování a terasu. Hotel stojí přibližně 16 km od přístavu Palma, 30 km od golfového hřiště Santa Ponsa a 13 km od stanice Palma Intermodal. Hotel je nekuřácký a stojí 15 km od jachtařského klubu Palma. Pokoje v penzionu jsou vybavené satelitní TV a bezpečnostní schránkou. Pokoje v Son Melt Esporles mají vlastní koupelnu se sprchou a fénem, Wi-Fi zdarma a některé také výhled na hory. Pokoje mají ložní prádlo a ručníky. Son Melt Esporles stojí 14 km od bulváru Passeig del Born Avenue a 15 km od bulváru Pueblo Español Mallorca. Na letiště Palma de Mallorca je to 23 km.

Charming Estate near Palma for families
Charming Estate near Palma for families

Charming Estate near Palma for families se nachází v Esporlasu, 14 km od jachtařského klubu Palma a golfového hřiště Son Vida Golf, a nabízí výhled do zahrady. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Tato klimatizovaná vila má 5 ložnic, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout a kuchyň s lednicí a myčkou nádobí. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Každé ráno se podává kontinentální nebo anglická/irská snídaně. K dispozici je venkovní bazén a terasa. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Charming Estate near Palma for families leží 15 km od přístavu Palma a 29 km od golfového hřiště Santa Ponsa. Na letiště Palma de Mallorca je to 18 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Posesión Posada Del Marqués
Posesión Posada Del Marqués

Posesión Posada Del Marqués se nachází v Esporlasu, 15 km od golfového hřiště Son Vida, 17 km od jachtařského klubu Palma a 18 km od přístavu Palma. Nabízí sdílený lounge a terasu. Tento venkovský dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, sdílenou kuchyň a bezplatné Wi-Fi. Tento klimatizovaný venkovský dům má 17 ložnic a 17 koupelen s bidetem a sprchou. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo cyklistice nebo relaxovat v zahradě. Country house stojí 32 km od golfového hřiště Santa Ponsa a 16 km od Pueblo Español Mallorca. Na letiště Palma de Mallorca je to 27 km.

Ca Nostra de Esporlas
Ca Nostra de Esporlas

Ca Nostra de Esporlas se nachází v Esporlasu, 14 km od jachtařského klubu Palma a golfového hřiště Son Vida Golf, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a zázemím pro vodní sporty. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a kulečníku. Vila má 5 ložnic, 5 koupelen, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. K dispozici je také gril. Ca Nostra de Esporlas stojí 15 km od přístavu Palma a 29 km od golfového hřiště Santa Ponsa. Na letiště Palma de Mallorca je to 18 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.