Ubytování ve městě Esposende

Město Esposende se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Esposende nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Esposende

Casa dos Ulloa
Casa dos Ulloa

9 / 10 (146 hodnocení)

Casa dos Ulloa sídlí v půvabném domě z 15. století v obci Esposende ve vinařské oblasti Ribeiro. Tento penzion s 9 ložnicemi nabízí bezplatné Wi-Fi a 2 salonky s TV a pohovkami. Budova má původní kamenné zdi, klenby a trámové stropy. Nabízí rustikální, individuálně zařízené pokoje s vyřezávaným dřevěným nábytkem. Všechny pokoje mají topení a vlastní koupelnu. Okolí je ideální pro pěší turistiku a můžete navštívit nedaleké středověké kostely a hrady. Město Ribadavia je vzdálené 6 km a k přírodním horkým pramenům Prexigueiro dojedete za 20 minut.Ourense a portugalské hranice jsou vzdálené 30 km.

Pazo de Esposende
Pazo de Esposende

8,7 / 10 (382 hodnocení)

V ubytování Pazo de Esposende máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tento krásný venkovský dům pocházející ze 16. století se nachází kolem dvora a nabízí vlastní vinný sklep a okouzlující pokoje. Je obklopen vinicemi a nachází se v obci Esposende, nedaleko břehu řeky Avia. Pazo de Esposende má krásné pohodlné pokoje s odhalenými kamennými zdmi a freskami od slavného místního malíře inspirovaného krajinou regionu. Všechny pokoje mají topení, klimatizaci, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu. Relaxovat můžete v jednom ze 2 relaxačních salonků s krbem, TV, pohovkami, stolem, židlemi a čtecím koutkem. Pazo de Esposende se nachází 5 km od Ribadavia a horkých pramenů v Prexigueiro. Do Ourense dojedete autem za 30 minut. Santiago de Compostela a Rias Baixas jsou vzdálené 100 km.