Ubytování ve městě Félix

Město Félix se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Félix nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Félix

Alquería de Gítar
Alquería de Gítar

10 / 10 (1 hodnocení)

Alquería de Gítar se nachází ve městě Félix, 5,9 km od La Envía, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi a nepřetržitě otevřenou recepcí. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a stolnímu tenisu. Vila má 6 ložnic, 5 koupelen, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. K dispozici je také vířivka. Alquería de Gítar nabízí dětské hřiště, gril a terasu. Ubytování je vzdálené 22 km od přístavu Almeria a andaluského centra fotografie. Letiště Almeria je ve vzdálenosti 39 km.

Preciosa vivienda rural en Alpujarra Almeriense
Preciosa vivienda rural en Alpujarra Almeriense

9 / 10 (1 hodnocení)

Preciosa vivienda rural en Alpujarra Almeriense se nachází 8,9 km od La Envía a 25 km od přístavu Almeria. Nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu. Tento prázdninový dům se nachází 25 km od andaluského centra fotografování a pevnosti Alcazaba v Almerii. Prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 25 km od katedrály Almeria a 26 km od leteckých útočišť Almeria. Na letiště Almeria je to 42 km.

LA MESA
LA MESA

LA MESA se nachází ve městě Félix a nabízí venkovní bazén, zahradu, bar, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Vila má 5 ložnic, 4 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. K dispozici je také gril. La Envía leží 8,9 km od LA MESA a do přístavu Almeria je to 25 km. Na letiště Almeria je to 42 km.