Ubytování ve městě Foncebadón

Město Foncebadón se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Foncebadón nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Foncebadón

El Trasgu de Foncebadón
El Trasgu de Foncebadón

9,5 / 10 (651 hodnocení)

El Trasgu de Foncebadón se nachází ve městě Foncebadón, 21 km od Ponferrady a 25 km od Astorga. Na místě je bar. Všechny pokoje jsou vybavené TV s plochou obrazovkou. El Trasgu de Foncebadón poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. K dispozici je také sdílený lounge. V okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně cyklistiky a pěší turistiky. El Trasgu de Foncebadón stojí 40 km od Villafrancy del Bierzo a 42 km od La Bañeza.

La Posada del Druida
La Posada del Druida

8,8 / 10 (847 hodnocení)

La Posada del Druida se nachází ve Foncebadónu a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu a restauraci. K dispozici je také bar. Některé pokoje mají balkon s výhledem na hory. Všechny pokoje mají šatní skříň a TV s plochou obrazovkou. Pokoje v La Posada del Druida mají vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma, Wi-Fi zdarma a některé také výhled na město. Všechny pokoje mají ložní prádlo a ručníky. La Posada del Druida podává denně snídani à la carte. Hrad Ponferrada je vzdálený 29 km. La Posada del Druida stojí 71 km od letiště León a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Convento de Foncebadon
Convento de Foncebadon

8,5 / 10 (376 hodnocení)

Convento de Foncebadon se nachází ve Foncebadonu a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu a restauraci. K dispozici je také bar. Ubytování je nekuřácké a je vzdálené 29 km od hradu Ponferrada. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu a některé i výhled na hory. Hosté hotelu Convento de Foncebadon se mohou v Foncebadonu a okolí věnovat různým aktivitám včetně pěší turistiky. Na letiště León je to 71 km.