Ubytování ve městě Frailes

Město Frailes se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Frailes nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Frailes

Casas Rurales Almoguer
Casas Rurales Almoguer

9,9 / 10 (9 hodnocení)

Casas Rurales Almoguer se nachází ve Frailes a nabízí bazén, zahradu, sdílený lounge, výhled na město a bezplatné Wi-Fi. Všechny apartmány mají terasu s výhledem na hory nebo do zahrady a kuchyň s lednicí a myčkou nádobí. K dispozici je také mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač a kávovar. Casas Rurales Almoguer má také vířivku. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 58 km.

Casa Rural El Sereno
Casa Rural El Sereno

9,6 / 10 (14 hodnocení)

V ubytování Casa Rural El Sereno máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural El Sereno se nachází ve Frailes a nabízí sdílený lounge. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je venkovní bazén a dětské hřiště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 58 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Alojamiento Árdales
Alojamiento Árdales

9 / 10 (47 hodnocení)

Alojamiento Árdales se nachází ve Frailes a nabízí výhled na hory, zahradu, sdílený lounge a terasu. K dispozici je Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště. Nechybí ani mikrovlnná trouba a rychlovarná konvice. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 57 km.

Alojamiento Rural la Veguetilla
Alojamiento Rural la Veguetilla

9 / 10 (2 hodnocení)

Alojamiento Rural la Veguetilla se nachází ve Frailes a nabízí zahradu, venkovní bazén a výhled na bazén. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Prázdninový dům má 4 ložnice a kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a kávovarem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům má terasu a gril. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 59 km.

La Atalaya
La Atalaya

9 / 10 (1 hodnocení)

La Atalaya se nachází ve Frailes a nabízí sezónní venkovní bazén a výhled na bazén. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Prázdninový dům má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 58 km.

Stunning home in Frailes with WiFi, 8 Bedrooms and Outdoor swimming pool
Stunning home in Frailes with WiFi, 8 Bedrooms and Outdoor swimming pool

Ubytování Stunning home in Frailes se nachází ve městě Frailes a nabízí Wi-Fi, 8 ložnic a venkovní bazén. Tento prázdninový dům s 8 ložnicemi má bezplatné Wi-Fi, TV, pračku a kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdáleno 59 km.

La Martina
La Martina

La Martina se nachází ve Frailes. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 2 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Hosté mohou využívat sezónní venkovní bazén a v okolí se věnovat cyklistice. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdáleno 58 km.