Ubytování ve městě Fuente-Álamo

Město Fuente-Álamo se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Fuente-Álamo nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Fuente-Álamo

Villa Colores
Villa Colores

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Villa Colores se nachází ve městě Fuente-Álamo a nabízí terasu, tenisový kurt, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, kanoistice a cyklistice. Vila má 4 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Hosté mohou využívat vířivku. Na letiště Albacete je to 57 km.

Hostal Central
Hostal Central

9 / 10 (51 hodnocení)

Hostal Central se nachází vedle kostela San Dionisio ve městě Fuente-Alamo, Castilla La Mancha. Moderní rodinný penzion nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu s grilem. Elegantní pokoje v minimalistickém stylu mají velká okna s výhledem na město. Ve všech najdete prosklenou koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Pokoje mají klimatizaci, topení, psací stůl a TV s plochou obrazovkou. K dispozici je úschovna zavazadel a služba praní prádla. Hostal Central má přepážku s turistickými informacemi, jejíž personál vám doporučí vinné a sýrové trasy a další výlety po okolí.

Casa Rural los Caños
Casa Rural los Caños

8,6 / 10 (26 hodnocení)

Casa Rural los Caños se nachází ve městě Fuente-Álamo. Tento venkovský dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento venkovský dům má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Personál recepce vám ochotně poskytne informace o okolí. Hosté mohou využívat sdílený lounge a v okolí se věnovat pěší turistice. Na letiště Albacete je to 65 km.

HOTEL ENOTURISMO MAINETES
HOTEL ENOTURISMO MAINETES

8,2 / 10 (12 hodnocení)

V ubytování HOTEL ENOTURISMO MAINETES máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. HOTEL ENOTURISMO MAINETES se nachází ve městě Fuente-Álamo a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu a restauraci. Tento 3hvězdičkový hotel nabízí bar a klimatizované pokoje s vlastní koupelnou. Hosté, kteří chtějí prozkoumat okolí, mohou využít neplacené soukromé parkoviště a službu půjčení jízdních kol. Všechny pokoje jsou vybavené šatní skříní. HOTEL ENOTURISMO MAINETES poskytuje ubytování v pokojích s TV a v některých případech také s výhledem na hory. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Hosté hotelu ENOTURISMO MAINETES se mohou v Fuente-Álamu a okolí věnovat různým aktivitám včetně pěší turistiky. Na letiště Albacete je to 57 km.

Beautiful home in Albacete with 4 Bedrooms and Outdoor swimming pool
Beautiful home in Albacete with 4 Bedrooms and Outdoor swimming pool

Beautiful home in Albacete with 4 Bedrooms and Outdoor swimming pool se nachází ve městě Fuente-Álamo. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Na letiště Albacete je to 55 km.