Ubytování ve městě Gallocanta

Město Gallocanta se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Gallocanta nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Gallocanta

Casas rurales LA LAGUNA y LA BUHARDILLA DE LA LAGUNA
Casas rurales LA LAGUNA y LA BUHARDILLA DE LA LAGUNA

9 / 10 (24 hodnocení)

Casas rurales LA LAGUNA y LA BUHARDILLA DE LA LAGUNA se nachází v centru města Gallocanta, pouhých 5 minut jízdy od jezera Gallocanta, a nabízí 2 domy s možností vlastního stravování, společnou zahradu a gril. Domy mají rustikální dřevěné trámové stropy, obývací pokoj, jídelnu a kuchyň. V koupelně je sprcha. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Na dvoře je terasa s venkovním posezením a grilem. Klášter a památník El Monasterio de Piedra je vzdálený 45 km. Město Daroca je vzdálené 20 km a Albarracin 100 km.

Allucant - Gallocanta
Allucant - Gallocanta

8,8 / 10 (173 hodnocení)

Allucant - Gallocanta s výhledem na jezero Gallocanta nabízí okouzlující soukromé a společné pokoje s bezplatným Wi-Fi, topením a výhledem na jezero, zahrady nebo hory. Bar-restaurace využívá pece na solární energii a podává místní a kubánskou kuchyni. Allucant - Gallocanta má pokoje s barevným moderním zařízením. Některé mají vlastní koupelnu, jiné mají přístup do sdílené koupelny. Hosté mohou také relaxovat v knihovně, která nabízí knihy o volně žijících zvířatech a ptácích. Allucant - Gallocanta nabízí informace o okolí, včetně pozorování ptáků u jezera Gallocanta. V 5 minut chůze vzdálené obci Gallocanta najdete bar a veřejný bazén. Allucant - Gallocanta nabízí bezplatné parkování a historické opevněné město Daroca je vzdálené pouhých 20 minut jízdy. Zaragoza je vzdálená 100 km.