Ubytování ve městě Galve

Město Galve se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Galve nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Galve

Casa Rural La Yedra
Casa Rural La Yedra

10 / 10 (4 hodnocení)

Casa Rural La Yedra se nachází v Galve. Prázdninový dům má terasu, výhled do zahrady, 6 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 6 koupelen s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat cyklistice. Casa Rural La Yedra stojí 171 km od letiště Zaragoza.

Hotel Rural Casa La Era
Hotel Rural Casa La Era

9,1 / 10 (166 hodnocení)

Hotel Rural Casa La Era se nachází v Galve a nabízí sdílený lounge, terasu, restauraci a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Hostel nabízí rodinné pokoje. Všechny pokoje v hostelu jsou vybavené TV s plochou obrazovkou. Pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou a některé také balkon nebo výhled na hory. Hotel Rural Casa La Era poskytuje ubytování v pokojích s ložním prádlem a ručníky. Každé ráno se podává snídaně à la carte. Hosté hotelu Rural Casa La Era se mohou v Galve a okolí věnovat různým aktivitám včetně pěší turistiky. Na letiště Zaragoza je to 171 km.