Ubytování ve městě Garzáin

Město Garzáin se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Garzáin nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Garzáin

LOPENEA
LOPENEA

9,4 / 10 (59 hodnocení)

LOPENEA se nachází v Garzáinu, 44 km od FICOBY a 49 km od vlakového nádraží Biarritz La Négresse. V okolí se můžete věnovat rybaření. Nachází se 44 km od vlakového nádraží Hendaye a nabízí zahradu a bezplatné parkování. Prázdninový dům má balkon, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny s bidetem. K dispozici jsou také 3 koupelny s vanou a fénem, ručníky a ložní prádlo. Pamplonská katedrála je vzdálená 50 km. Letiště San Sebastián je vzdálené 47 km.

Landazelaia
Landazelaia

Landazelaia se nachází v Garzáinu, 45 km od FICOBY a 49 km od vlakového nádraží Biarritz La Négresse. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Nachází se 44 km od vlakového nádraží Hendaye a nabízí terasu a bezplatné parkování. Prázdninový dům má balkon s výhledem do zahrady, 5 ložnic a plně vybavenou kuchyň. Na letiště San Sebastián je to 48 km.