Ubytování ve městě Guadalaviar

Město Guadalaviar se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Guadalaviar nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Guadalaviar

Casa Rural Lahuerta Apartamentos
Casa Rural Lahuerta Apartamentos

8,9 / 10 (163 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Lahuerta Apartamentos máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Lahuerta Apartamentos se nachází v malé vesnici Guadalaviar, hned vedle přírodní rezervace Alto Tajo. Nabízí apartmány v rustikálním stylu s dřevěnými trámovými stropy. Každý apartmán má obývací pokoj s pohovkou a TV. V kuchyni je sporák a mikrovlnná trouba. V koupelně je sprcha. Hosté mají přístup do společné místnosti s krbem, myčkou nádobí a pračkou. Supermarket je vzdálený 200 metrů. Albarracín je vzdálený 35 km a Teruel 70 km.

La Galera Barrios Altos
La Galera Barrios Altos

8,7 / 10 (58 hodnocení)

La Galera Barrios Altos se nachází v Guadalaviaru v Aragonii a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou a toaletními potřebami zdarma a kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou. Na místě si lze pronajmout auto. Letiště Valencia je ve vzdálenosti 219 km.