Ubytování ve městě Guísamo

Město Guísamo se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Guísamo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Guísamo

Hotel Os Olivos
Hotel Os Olivos

8,7 / 10 (601 hodnocení)

Tento designový hotel se nachází necelých 15 minut jízdy od La Coruña a pouhých 6 km od pláží Sada a Miño. Snadno se odtud dostanete na dálnici AP9. Nabízí elegantní klimatizované pokoje s LED TV a zvukovou izolací. Os Olivos má elegantně zařízené pokoje s parketovými podlahami. Každý má vlastní koupelnu s fénem a hydromasážní sprchou nebo vanou. V restauraci hotelu Os Olivos se podávají tradiční galicijské pokrmy připravené z čerstvých sezónních produktů. K dispozici je také hospoda s terasou a lobby bar. Os Olivos stojí 15 minut jízdy od letiště La Coruña. Do Santiaga de Compostela dojedete autem asi za 40 minut.

Motel Venus La Coruña
Motel Venus La Coruña

8,4 / 10 (166 hodnocení)

V ubytování Motel Venus La Coruña máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Motel Venus La Coruña se nachází v Guísamu, 26 km od Herkulovy věže a akvária Finisterrae, a nabízí pokoje s klimatizací a vlastní koupelnou. Tento 1hvězdičkový motel nabízí bezplatné Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepci a pokojovou službu. Ke Koloseu A Coruña je to 20 km a na vlakové nádraží Renfe A Coruna 22 km. Pokoje jsou vybavené TV s plochou obrazovkou a fénem. Motel Venus La Coruña podává denně kontinentální snídani. K dispozici je také vířivka. Motel Venus La Coruña stojí 6,9 km od přístavu Sada a 14 km od golfového hřiště La Coruña. Letiště A Coruña je vzdálené 11 km.