Ubytování ve městě Herreros

Město Herreros se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Herreros nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Herreros

Casa Rural Apartamento El Chaveto
Casa Rural Apartamento El Chaveto

9,8 / 10 (46 hodnocení)

Tento apartmán se nachází v obci Herreros, 22 km od Soria, a nabízí bezplatné Wi-Fi. Tento apartmán má plně vybavenou kuchyň a obývací prostor s pohovkou a samostatnou postelí. K dispozici je 1 ložnice s manželskou postelí. K dispozici jsou ručníky, župany a ložní prádlo. V blízkosti ubytování si můžete zahrát frontovou hru a 15 km odtud najdete golfové hřiště. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří kanoistika a pěší turistika. Pláž Herreros je vzdálená 2 km. Casa Rural Apartamento El Chaveto stojí 39 km od města El Burgo de Osma a 30 km od laguny Negra.Ve vzdálenosti 15 km od hotelu se nachází přehrada s koupalištěm Playa Pita.

Posada Real La Vieja Chimenea-Spa
Posada Real La Vieja Chimenea-Spa

9,7 / 10 (48 hodnocení)

Posada Real La Vieja Chimenea-Spa se nachází v obci Herreros, pouhých 15 minut jízdy od Soria. Tento venkovský dům má wellness centrum s vířivkou, saunou a vodní tryskou. K dispozici je salonek s 200 let starým krbem v celtiberijském stylu, bar a restaurace výhradně pro hosty. Posada Real La Vieja Chimenea- v restauraci Spa se podávají tradiční regionální jídla z místních produktů. V baru si můžete vychutnat speciální piva, vína, gin s tonikem a rum. Posada má pokoje v rustikálním stylu se stolem, židlemi a vlastní koupelnou. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Posada Real La Vieja se nachází v malém městě. Chimenea-Spa se nachází 30 minut jízdy od kaňonu Río Lobos a jezera Laguna Negra. Do Madridu dojedete autem za pouhé 2 hodiny.

Casa Rural Peña Gamella
Casa Rural Peña Gamella

9,7 / 10 (37 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Peña Gamella máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Peña Gamella se nachází v obci Herreros a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Na autobusové nádraží Soria a k muzeu Numantino je to 22 km. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici služba půjčení jízdních kol a aut. Casa Rural Peña Gamella stojí 24 km od náměstí Mayor Soria Plaza a 43 km od Černé laguny Urbión. Na letiště Burgos je to 128 km.

Casa Rural Zirimiri en Herreros, Soria
Casa Rural Zirimiri en Herreros, Soria

9,7 / 10 (7 hodnocení)

Casa Rural Zirimiri se nachází v obci Herreros, pouhých 22 km od autobusového nádraží Soria. en Herreros, Soria nabízí ubytování se sdíleným loungem, terasou, grilem a bezplatným Wi-Fi. 43 km od Černé laguny Urbión. Tento prázdninový dům má 7 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s jídelním koutem a 8 koupelen s vanou nebo sprchou a pračkou. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Casa Rural Zirimiri en Herreros, Soria stojí 23 km od muzea Numantino a 24 km od náměstí Mayor Soria Plaza. Na letiště Burgos je to 128 km.

Enclave Soria
Enclave Soria

8,1 / 10 (461 hodnocení)

Enclave Soria se nachází v obci Herreros a nabízí možnost ubytování s domácími mazlíčky a bezplatné Wi-Fi. Na místě je bar a venkovní vířivka. K dispozici jsou pantofle a župan. Některé pokoje mají TV. Standardem je vlastní koupelna s vanou. K dispozici jsou také bezplatné toaletní potřeby a fén. V okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně golfu a jízdy na koni. Enclave Soria stojí 21 km od Sorie a 39 km od El Burgo de Osma.