Ubytování ve městě Hinojosa de Duero

Město Hinojosa de Duero se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Hinojosa de Duero nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Hinojosa de Duero

Posada Real Quinta de la Concepción
Posada Real Quinta de la Concepción

9,4 / 10 (643 hodnocení)

Tento venkovský dům se nachází v přírodní rezervaci Arribes del Duero a nabízí 2 venkovní bazény a kurty na paddle tenis. Hinojosa de Duero je 10 minut jízdy daleko. Quinta de la Concepción nabízí pokoje ve venkovském stylu s bezplatným Wi-Fi. Wi-Fi, satelitní TV a vlastní koupelna s fénem. Všechny mají vlastní terasu nebo verandu s krásným výhledem na řeku Duero a vinice v nedalekém Portugalsku. V restauraci se podávají tradiční kastilské pokrmy připravené z místních produktů, včetně domácího ovoce a domácích džemů. Vinný lístek zahrnuje místní vína Ribera del Duero. Quinta de la Concepción má malou knihovnu a salonek s krbem. Na místě si můžete zdarma půjčit jízdní kola. Za pouhé 3 minuty dojedete k portugalským hranicím a mezinárodní přírodní rezervaci Douro. Do krásného města Salamanca dojedete za 90 minut.

Casa Rural El Callejo
Casa Rural El Callejo

9,4 / 10 (14 hodnocení)

Casa Rural El Callejo se nachází v Hinojosa de Duero a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Tento prázdninový dům stojí 19 km od kostela Freixo de Espada a Cinta. Prázdninový dům má 5 ložnic, obývací pokoj s kabelovou TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 4 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky, španělsky a portugalsky. Na místě je dětské hřiště a v okolí se můžete věnovat rybaření a cyklistice. Na letiště Salamanca je to 130 km.