Ubytování ve městě Hondón de las Nieves

Město Hondón de las Nieves se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Hondón de las Nieves nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Hondón de las Nieves

Finca Vista Valle
Finca Vista Valle

9,9 / 10 (7 hodnocení)

V ubytování Finca Vista Valle máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Finca Vista Valle se nachází 44 km od vlakového nádraží v Alicante a nabízí venkovní bazén, zahradu a klimatizované pokoje s terasou a bezplatným Wi-Fi. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, posezení, satelitní TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K vybavení patří myčka nádobí, mikrovlnná trouba, varná deska, kávovar a rychlovarná konvice. Finca Vista Valle nabízí také gril. Na místě si můžete půjčit auto a v okolí se věnovat pěší turistice. Finca Vista Valle stojí 40 km od solného muzea Santa Pola a 42 km od přírodní rezervace Salinas de Santa Pola. Letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je vzdáleno 33 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Casa Algezar
Casa Algezar

9,7 / 10 (78 hodnocení)

Casa Algezar se nachází v Hondón de las Nieves a nabízí venkovní bazén a bezplatné Wi-Fi. K dispozici je plně vybavená koupelna se sprchou a fénem. Casa Algezar má zahradu a sluneční terasu. Ubytování je vzdálené 45 km od Alicante a 28 km od Elche. Na letiště Alicante je to 35 km.

Hondon-Villa
Hondon-Villa

8 / 10 (42 hodnocení)

Hondon-Villa se nachází v Hondón de las Nieves a nabízí venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Tato vila má vlastní bazén, terasu a restauraci. Klimatizovaná vila má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. K dispozici je satelitní TV s plochou obrazovkou, PS2, DVD a CD přehrávač. K dispozici je také dětské hřiště a gril. Hondon-Villa stojí 46 km od vlakového nádraží Alicante a 48 km od města Parroquia San Juan Bautista. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 35 km.