Ubytování ve městě Igantzi

Město Igantzi se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Igantzi nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Igantzi

Aizalegia
Aizalegia

9,8 / 10 (50 hodnocení)

Aizalegia se nachází v Igantzi v regionu Navarre a nabízí terasu a výhled na bazén. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento venkovský dům má DVD přehrávač, kuchyň s myčkou nádobí, mikrovlnnou troubou a lednicí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 3 ložnice a 2 koupelny se sprchou a vanou. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Venkovský dům má dětské hřiště a gril. Letiště San Sebastián je vzdáleno 26 km.

Cabañas Deluxe Basajaun Basoa by IrriSarri Land
Cabañas Deluxe Basajaun Basoa by IrriSarri Land

9,5 / 10 (424 hodnocení)

Cabañas Deluxe Basajaun Basoa by IrriSarri Land se nachází v zábavním parku Irrisarriland a nabízí stylové chaty se soukromou terasou a výhledem na hory, sdílený venkovní bazén a bezplatné Wi-Fi. Každý apartmán má obývací pokoj s pohovkou, jídelním stolem a TV. V kuchyni je mikrovlnná trouba a nádobí. Některé apartmány mají myčku nádobí. V koupelně najdete fén a bezplatné toaletní potřeby. V parku se můžete věnovat celé řadě outdoorových aktivit včetně abseilingu, jízdy na horském kole a bungee skoků. Do San Sebastianu dojedete autem za 50 minut a do Pamplony za hodinu.

Palacio de Yrisarri by IrriSarri Land
Palacio de Yrisarri by IrriSarri Land

9,3 / 10 (461 hodnocení)

Palacio de Yrisarri by IrriSarri Land is located inside the Irrisarriland Outdoor Theme Park. This charming converted 17th-century palace offers an outdoor pool and stylish rooms with free WiFi and a flat-screen TV. The rooms have modern décor with wooden finishes. Each one has a lounge and a small kitchenette with a microwave and fridge. Each room offers views of the surrounding countryside. Palacio de Yrisarri's restaurant serves regional cuisine with fresh, seasonal produce. There are also meeting facilities. San Sebastián is around 40 minutes' drive from Palacio de Yrisarri. You can drive to Pamplona in around 50 minutes. Pets up to 5 kg are accepted at an additional cost of €25 per pet.

Youth Hostel Non Stop Inn by IrriSarri Land
Youth Hostel Non Stop Inn by IrriSarri Land

8,3 / 10 (48 hodnocení)

Youth Hostel Non Stop Inn by IrrisSarri Land nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Ubytování se nachází v Yanci, v zábavním parku Irrisarri Land. Na místě je restaurace a neplacené soukromé parkoviště. Některé pokoje mají posezení vhodné k relaxaci po náročném dni. Za příplatek mohou hosté využívat sdílenou kuchyň. Nechybí ani ložní prádlo. Letiště Youth Hostel Stop Inn stojí 28 km od letiště San Sebastián. Do San Sebastiánu dojedete za 50 minut.