Ubytování ve městě Ituren

Město Ituren se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ituren nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ituren

Alberroakoborda
Alberroakoborda

9,5 / 10 (11 hodnocení)

Alberroakoborda se nachází 36 km od výstaviště FICOBA a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Nachází se 36 km od vlakového nádraží Hendaye a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 4 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. K dispozici je také gril. Po dni stráveném pěší turistikou, rybařením nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Alberroakoborda stojí 44 km od vlakového nádraží Saint Jean de Luz a kostela Saint-Jean-Baptiste. Na letiště San Sebastián je to 37 km.

Tresanea Apartamentos
Tresanea Apartamentos

9,4 / 10 (262 hodnocení)

V ubytování Tresanea Apartamentos máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tresanea Apartamentos se nachází v Iturenu a nabízí moderní apartmány s výhledem na okolní údolí Malerreka. Má zahradu, bar a salonek s krbem. Tresanea Apartamentos poskytuje ubytování v moderně zařízených apartmánech. K dispozici je obývací část s rozkládací pohovkou a TV s plochou obrazovkou a kuchyňský kout s elektrickým sporákem, mikrovlnnou troubou, lednicí a kávovarem. K dispozici je také úschovna kol. Ituren má malý obchod a sousední vesnice Aurtitz je vzdálená 15 minut chůze. Okolní oblast Baztán-Bidasoa je ideální pro pěší turistiku, jízdu na koni a cyklistiku. Do parku Señório de Bértiz dojedete autem za 20 minut. Tresanea Apartamentos stojí 55 km od San Sebastiánu a 50 minut jízdy autem od Pamplony.

Hostal Mendaurpe
Hostal Mendaurpe

8,7 / 10 (254 hodnocení)

Hostal Mendaurpe se nachází v Iturenu a nabízí terasu, restauraci, bar a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Ubytování je vzdálené asi 37 km od výstaviště FICOBA, 46 km od vlakového nádraží Saint Jean de Luz a 46 km od kostela Saint-Jean-Baptiste. Ubytování je nekuřácké a je vzdálené 37 km od vlakového nádraží Hendaye. Všechny pokoje v penzionu mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo, ručníky a balkon s výhledem na hory. Standardem je také mikrovlnná trouba. Hostal Mendaurpe podává snídani formou bufetu nebo kontinentální snídani. Na místě si můžete zahrát squash a v okolí se věnovat cyklistice. Hostal Mendaurpe stojí 50 km od Pasaiako portua. Na letiště San Sebastián je to 39 km.

Casa Rural Mizkerrenea, Ituren, Navarra
Casa Rural Mizkerrenea, Ituren, Navarra

8,6 / 10 (27 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Mizkerrenea, Ituren, Navarra máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Mizkerrenea, Ituren, Navarra se nachází v Iturenu, 36 km od vlakového nádraží Hendaye a výstaviště FICOBA. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. K dispozici je balkon a terasa. Prázdninový dům má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou, fénem a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 44 km od vlakového nádraží Saint Jean de Luz a 45 km od kostela Saint-Jean-Baptiste. Na letiště San Sebastián je to 38 km.